Potpune smeše za koke nosilje
Navigacija: stoposto.rs / Proizvodni program / Ishrana živine / Koke nosilje / Potpune smeše za koke nosilje
Potpuna smeša nosilje jaja za konzum namenjena je ishrani kokoši nosilja jaja za konzum svih provinijenci. Smeša je formulisana na bazi najnovijih naučnih i tehničkih dostignuća, a sastavljene su od najkvalitetnijih domaćih i uvoznih sirovina. Pored toga, smeša zadovoljava uslove kvaliteta Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za hranu za životinje.

Korišćenjem potpune smeše STO POSTO za koke nosilje obezbeđuje se maksimalna nosivost krupnih jaja, čvrste i glatke ljuske, kvalitetno prebojenog žumanceta i viskoznog belanceta i sve to uz optimalno iskorišćavanje hrane.

Proizvodnjom smeša za ishranu koka nosilja u intenzivnim farmskim uslovima, po recepturama koje su u skladu sa preporukama proizvođača hibridnih linija koka nosilja, STO POSTO pomera standarde u proizvodnji stočne hrane za korak dalje. Proizvodimo kompletne smeše za odgoj roditeljskih parova lakih i teških hibridnih linija, kao i smeše za ishranu u periodu njihove eksploatacije. Isto tako proizvodimo i kompletne smeše za odgoj i eksploataciju komercijalnih koka nosilja po hibridnim linijama.
Predlog za pripremu potpunih smeša
Sirovinski sastav
 
SrpskiEnglish